Τι είναι το SEO και γιατί το χρειαζόμαστε?

Αναρωτιέστε τι είναι το SEO και πως μπορεί να βοηθήσει την διαδικτυακή σας επιχείρηση?

Ο όρος SEO (Search Engine Optimization) ή στα ελληνικά “βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης”, είναι η απαραίτητη διαδικασία ενεργειών που χρειάζεται κυρίως στο περιεχόμενο, αλλά και την ιστοσελίδα σας στο σύνολο, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν ψηλότερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης.

Όπως όλες  σχεδόν οι τακτικές marketing βασίζοντε στην προώθηση της εκάστοτε επιχείρησης προς το κατάλληλο κοινό, το SEO σας δίνει την δυνατότητα να προωθηθείτε σε ένα τεράστιο κοινό στο διαδίκτυο που ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης να βρει τις ανάλογες υπηρεσίες σας ή και τα ανάλογα προιόντα.

Για αυτό άλλωστε δεν είναι και τυχαίο πως το SEO έχει περίπου το 14.6% σε αναλογία αναζητήσεων-πωλήσεων, σε αντίθεση με την φυσική διαφήμιση όπως φυλλάδια ή και το e-mail marketing που βρίσκοντε περίπου στο 1.7% στις μέρες μας.

Το SEO σας βοηθάει να βελτιώσετε την παρουσία σας στα οργανικά αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί κάποια μορφή μηνιαίας πληρωμένης διαφήμισης (όπως το Ad words). Αν χρειάζεστε περισσότερα παραδείγματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθώντας αυτό το link εδώ.

SEO Graphs Comparison | SEO Optimization Article

Γιατί είναι το SEO απαραίτητο ?

Αν δεν βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης έχετε μεγάλο ρίσκο να χάσετε πιθανούς πελάτες λόγω των ανταγωνιστών σας που εμφανίζοντε υψηλότερα απο εσας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Σκεφτείτε πόσες φορές χρησιμοποιείται το Google καθημερινά για να ψάξετε για παράδειγμα για ένα κατάστημα κοντά σας, όπως super market, συνεργείο κ.ο.κ.

SEO Versus Pay Per Click Chart

Όταν κάποιος ψάχνει με τον ίδιο τρόπο για πληροφορίες οι οποίες είναι παρόμοιες με τις υπηρεσίες ή και τα προϊόντα που πουλάτε, θα πρέπει να μπορεί και να σας βρει και κυρίως θα πρέπει να μπορεί να σας βρει και εύκολα. Οι στατιστικές της Google αναφέρουν πως απο αναζητήσεις που γίνοντε στην πλατφόρμα της, οι χρήστες διαλέγουν μέχρι και τις τρεις πρώτες ιστοσελίδες για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους.

Κλείνωντας θα θέλαμε να σας πούμε πως το SEO είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την ιστοσελίδα σας και εμείς εδώ στην ΩmegaNET παρέχουμε υπηρεσίες SEO που θα βοηθήσουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας, ώστε να σας βρίσκουν περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε και στην καρτέλα με τις υπηρεσίες μας ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
  • Responsive Web Design Benefits Definition Article by OmegaNET

Τι είναι το Responsive Website ?

Responsive - Mobile Friendly Websites, ποια η διαφορά τους? Ένα απο τα πιο συνηθή ερωτήματα που μας κάνουν αυτόν τον καιρό

  • Seo Benefits Header Image

Τι είναι το SEO και γιατί το χρειαζόμαστε?

Αναρωτιέστε τι είναι το SEO και πως μπορεί να βοηθήσει την διαδικτυακή σας επιχείρηση? Ο όρος SEO (Search Engine Optimization) ή

2018-03-09T16:56:17+00:00

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση Τσόλας Απ. Δημήτριος & Ευάγγελος δημιουργήθηκε το 2005 με το διακριτικό τίτλο «ΩmegaNΕΤ» , με αντικείμενο δραστηριότητας
την τεχνική υποστήριξη και εμπόριο σε προϊόντα Πληροφορικής. Σύμφωνα με τις ανάγκες της τεχνολογίας, βρισκόμαστε πια ενεργά και στον ψηφιακό χώρο, με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας τις άριστες υπηρεσίες μας με εχεμύθεια και επαγγελματισμό, όπως και συνηθίζουμε.